Arbeta hos oss

Två tjejer som sitter vid ett fönster och har en dialog

Ronneby kommun ligger mitt i Blekinge, med närhet till Småland och Skåne. I Ronneby kommun jobbar ca 2500 anställda. Vi arbetar alltid tillsammans med hjärta och kvalitet. Som anställd hos oss är du med i alla steg av våra invånares liv, och är den som verkställer våra demokratiska beslut.

Varför går vi till jobbet?
Utan oss skulle inte Ronneby fungera. Det är vi som tar hand om våra barn på förskolan, det är vi som hjälper 91-åriga Esther med torsdagens mediciner, och vi ser till att skolorna får mat i tid. Vi finns där för dig när du behöver stöttning i livet, och det är vi som smyckar Ronnebys gator och torg med blommor och växter. Varje dag, tillsammans, arbetar vi för att förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för invånarna i Ronneby kommun.

En god och attraktiv arbetsplats
Som vägledning i hur vi ska vara mot varandra och andra vi möter i vårt arbete lutar vi oss mot vårt förhållningssätt. I vårt arbete ska vi vara professionella, engagerade och välkomnande.

Genom vårt kollektivavtal har du som anställd rätt till en rad olika förmåner. Till exempel avsätter vi som arbetsgivare varje år pengar till din tjänstepension. Du har också rätt till ett föräldrapenningstillägg utöver ersättningen du får från Försäkringskassan när du behöver vara föräldraledig. I tillägg till det som ingår i kollektivavtalet finns det möjlighet till friskvård, du har också som alternativ att köpa årskort hos Blekingetrafiken mot löneavdrag.

Hoppas att du vill arbeta hos oss och bidra till att Ronneby kommun blir ännu bättre!
Här nedan hittar du länkar till alla lediga tjänster på kommunen Länk till annan webbplats. och olika arbetsmarknadsinsatser och arbetsmarknadsprojekt.